Ετικέτες

, ,

Δεν θα το άντεχα αν ήταν ένα ακόμα ταινιάκι της disney που θα είχε το πατροπαράδοτα τέλος της πριγκίπισσας που κάνει τον πριγκιπικό γάμο και η ουρά του νυφικού μπερδεύεται ανάμεσα σε καλεσμένους και λουλουδάκια ανθισμένα που χαμογελούν. Εντάξει, απο τη στιγμή που βασίζεται, σχεδόν, στο κλασικό παραμύθι του Άντερσεν «Η βασίλισσα του χιονιού» έχει τα μοτίβα του βασιλικού σύμπαντος αλλά η αγάπη που νικά είναι η αδερφική και αυτό την κάνει μια ταινιά που ευτυχώς παρεκκλίνει απο τις συνηθισμένες του είδους. H Χριστίνα ξεκίνησε αρχικά να καταπίνει το τραγούδι γουλιά γουλιά κάθε μέρα, μέχρι που έγινε ένα με τα χείλια της και μετά η ταινία μας αποτελείωσε.

Παρακάτω, είναι κάποια Frozen printables που βρήκα στο ιντερνετ και που ήταν ‘αναγκαίο’ να φτιάξουμε

1. Η Έλσα σε papercraft

απο εδώ

IMG_5660

 

 

 

 

 

 

 

κάπου εδώ μας τελειώνει το μελάνι του εκτυπωτή για μια ακόμα φορά και το φόρεμα βγήκε ριγέ, αλλά δεν το σχολιάσαμε, με απλή κόλλα uhu δεν νομίζω να πετύχαινα τίποτα, οπότε χρησιμοποίησα πιο δυνατή.

2. Ο Όλαφ χαρτοκοπτική

απο εδώ

IMG_5604

 

 

 

 

 

IMG_5628

 

 

 

 

 

 

 

τον έφτιαξε μόνη της και θεώρησε φυσιολογικό να μπούν τα χέρια στο στόμα και να μοιάζει σαν να του σφηνώθηκε κλαδί στα δόντια. Έχει πλάκα, είναι αρκετά ζωντανά τα σχέδια και μεγάλο σε μέγεθος.

3. Παιχνίδι με ζάρι, με την Έλσα και την Άννα

απο εδώ

IMG_5632

 

 

 

 

 

 

Ανάλογα με το τι θα φέρει το ζάρι πηγαίνεις το πούλι στον αντίστοιχο αριθμό, αν το αστέρι σου είναι ήδη γεμάτο, χάνεις τη σειρά σου, όποιος συμπληρώσει τα αστέρια του είναι ο νικητής. Ενώ είναι πολύ απλό στην σύλληψη και στην εκτέλεση, αφιερώσαμε αρκετή ώρα σε αυτό.

Τέλος, ένα ακόμα που δεν μπήκα στον πειρασμό να το εκτυπώσω αν και θα ήθελα, γιατί αυτές τις μέρες με την χαρτοκοπτική φούλαρα, είναι παιχνίδι με χάρτινες κούκλες, τι άλλο Έλσα και Άννα (κάνουν την εμφάνισή τους και ο Κριστόφ με τον απαίσιο Χανς) που τις ντύνεις με διάφορα ρούχα σε αυτό το λινκ.

Επίσης σήμερα με έβαλε να ξεδιπλώσω τις ανύπαρκτες κομμωτικές μου ικανότητες και να της φτιάξω, λέει, το μαλλί της Άννας όπως ήταν την ημέρα της στέψης, που είχε μια πλεξούδα γύρω απο το κεφάλι και έναν κότσο πίσω με ένα λαστιχάκι που ανέμιζαν κορδέλες. Και όλο αυτό, επειδή έτυχε στα γενέθλιά της να παρει δώρο κάτι τέτοια λαστιχάκια. Λέω θα το κάνω, πόσο fail μπορεί να γίνει, τελικά ήταν ωραία, μου θύμισε μικρό σπίτι στο λιβάδι φάση. Αλλά δεν τελειώνουμε εκεί, γιατί κι εγώ που θα ήμουν η Έλσα έπρεπε να έχω τα μαλλιά μου όλα πλεξούδα στο πλάι. Και οκ, την έκανα απο δεξιά αλλά έπρεπε λέει να την βάλω δεξιά και τι να τα κάνεις όλα αυτά αν η τούφα της Άννας δεν είναι άσπρη;;; Γκουγκλάρω τώρα δα να βάλω στο blog φωτογραφία της Άννας, για να καταλάβει κανείς για τι μαλλί μιλάμε, αλλά σε όλες είναι με τα μαλλιά της όπως στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, δύο πλεξούδες, μια δεξιά μια αριστερά. Λέω θα το κάνω συγκεκριμένο και ξεκινάω anna frozen coronation (μα καλά υπάρχουν όντως αποτελέσματα με αυτές τις λέξεις, ναι υπάρχουν άπειρα) και μου βγάζει anna frozen coronation hair και παθαίνω κάτι γιατί έχει τόσα και τόσα κοριτσάκια που θέλουν να φτιάξουν τα μαλλιά της Άννας ακριβώς ως είναι. Τελικά για κάθε «παραξενιά» σου βρίσκεις τους ομοίους σου, κάπως ανακουφιστικό.

1