Ετικέτες

,

Είδα την ιδέα στο site της Lifo και το δοκίμασα. Το storybird είναι ένα ‘εργαλείο’ για να φτιάξεις τις δικές σου εικονογραφημένες ιστορίες χρησιμοποιώντας εικόνες απο διάφορους καλλιτέχνες. Οι δυνατότητες είναι πολλές και οι ιστορίες ξεπηδούν στην οθόνη ακόμα και αν κάποιος δεν έχει μια στο μυαλό του. Πραγματικά θα μπορούσε να είναι απο τα πιο όμορφα ιντερνετικά δώρα όπως λέει και ο τίτλος του άρθρου.

Η δικιά μας ιστορία, είναι εμπνευσμένη απο ατάκες της Χριστίνας, οι οποίες ειπώθηκαν τους τελευταίους 2-3 μήνες, όχι απαραίτητα απαντήσεις στις συγκεκριμένες ερωτήσεις, αλλά σε παρόμοιες, εκτός απο αυτές που μιλάει για την αγάπη και τα χρήματα.

Ατάκες μαζεμένες στα μικρά μας τετράδια που πήραν μια άλλη μορφή, σαν να ζωντάνεψαν λιγάκι.

Η ιστορία μας λέγεται «…άγκα μαμά» και το λινκ της είναι αυτό

http://storybird.com/books/-3280/?token=rb7967zefq

 

*επίσης λίγο πριν την νέα χρονιά, ένα νέο blog  γεννήθηκε, κάτι που σκεφτόμουν καιρό αλλά δεν έβρισκε το «χώρο» του εδω μέσα. Ο τίτλος του είναι a point of You . Είναι η απλή σκέψη του τι εντυπωσιάζει ένα παιδί, σε σύγκριση με αυτό που εντυπωσιάζει έναν ενήλικα μέσα σε μια μέρα ή και πως καμιά φορά αυτά που βλέπουμε έχουν τελείως διαφορετικές ή και κρυφές διαστάσεις μέσα απο το φίλτρο επεξεργασίας ενός παιδιού.