Ετικέτες

, ,

moon sandΑυτή η περιβόητη moon sand (λέγεται και cloud dough αλλά πόσο μπανάλ μπορεί να ακούγεται αυτό μπροστά στο φεγγαροάμμος..πςςςς) όπως έχω εδω και καιρό πληροφορηθεί οτι λέγεται αυτού του είδους το μίγμα, ήταν αποκάλυψη. Εντάξει, εδώ που τα λέμε, σκέφτηκα πολλές φορές να πάρω κανα δυο σακιά άμμο στο σπίτι απο μια καθαρή παραλία αλλά ακόμα δεν το έχω κάνει, οπότε αυτό το κατασκεύασμα δίνει τη λύση που ζητάς, τη λύση που γυρεύεις.

Παίρνεις αλεύρι και baby oil το γνωστό. Η αναλογία ήταν 8 κούπες αλεύρι προς ένα μπουκάλι baby oil αλλά φοβήθηκα να κάνω τόσο πολύ γιατί δεν ήξερα αν το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό, οπότε και κάναμε τη μισή δόση.Moon sand_1moon sand_2Πολύ απαλό στην αφή και τόσο εύπλαστο σαν να είσαι στην πιο λευκή και αμμώδη παραλία και φτιάχνεις κάστρα. Πήραμε κουβαδάκια και αυτό που περιμέναμε συνέβη, δηλαδή βγήκε σε σχήμα η moon sand απο το κουβαδάκι χωρίς να κολλάει ή να πέφτει ανεπιτυχώς. blogopaixnida

Δεν είχα προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να θελήσει η Χ. να επεκτείνει τις οχυρώσεις τις προς τις γλάστρες και έτσι είχαμε αρκετές ‘ακαταστασίες’, όπως είπε, αλλά σκουπιζόταν εύκολα. moon sand_3

Να θυμάστε, αν την πατήσετε και μπείτε στο σπίτι με τη σαγιονάρα, θα έχετε την υπέροχη moon sand παντού να σας συντροφεύει, (έτσι και έγινε) για αυτό σαγιοναρούλα έξω.

Έχει τρείς μέρες που την φτιάξαμε και ακόμα δεν πετάχτηκε, είναι καλά και σας χαιρετάει απο το μπαλκόνι, περίμενα να μουχλιάσει αλλά κρατάει γερά.

Επιδέχεται βελτιώσεις με γκλίτερ ή χρώμα και πάει πολύ με φρέντο..αυτό.